Taas on kulunut (liian) pitkä tovi päivittämisestä.. Mitähän kaikkea onkaan tapahtunut..

Noo, syksy on tullut. Se on tuonut mukanaan kurakelit ja rapaisten tassujen pesut lenkkien jälkeen. Ompelin Sepelle ihmisten heijastinliivistä oman huomioliivin, jota on nyt pimeillä testailtu ja ukko ei ole sen käyttämisestä moksiskaan. Näytäänpähän ainakin kunnolla. :) Pepitan kurapuvussa on omastaan heijastimet, mutta ajattelin tehdä neidille silti oman.

Niin, no nyt on lähinnä lenkkeilty ja oltu vain.

Voisin tähän listata pari hauskaa juttua koirista:

1) Pepita tykkää katsoa perjantai-iltaisin hauskoja kotivideoita. Niiden lisäksi kiinnostaa vaalien tuloslähetykset. :')

2) Sebastian saa lisää virtaa mitä vanhemmaksi muuttuu. Lenkin ja tassujen pesun jälkeen riehuu pitkän tovin ennen kun rauhottuu.

3) Koirat on oppinu tasan kello 21 alkaa tuijottamaan iskää, vähän ajan päästä kiipeämään sohvan käsinojalle ja yrittää saada vinkumalla huomiota. Lopulta ne kiipeävät iskän syliin ja painavat pään rintaa vasten ja alkaa nuolla naamaa. Näin ne tekee niin kauan, kunnes iskä lähtee jääkaapille ja antaa pienen nakin palan. Joka ilta. Aina kello 21. Ennen niitä ei saa pois olkkarista.

4) Pienempänä Pepita valvoi illan tappiin asti niin kauan kun joku oli talossa ylhäällä eikä tullut nukkumaan ennen kuin kaikki oli menneet maate. Nykyisin Pepita simahtaa ekana ja monesti on jo sängyssä odottamassa kun alkaa olla aika ruveta nukkumaan.

5) Pepita haluaisi olla kameleontti ja maastoutua sohvatyynyyn yms. kun olisi aika pukea kurapuku ja lähteä ulos. Hei puvun päälle saatuaan lähtee häntä pystyssä tupsut vihuen porhaltamaan.

6) Pepita roikkuu sohvan käsinojilla ja napittaa keittiöön, kun joku tekee ruokaa. Sepekin on pikkuhiljaa oppinut saman tavan.. :) Pepita muuten viime jouluna viihtyi melko hyvin keittiössä,häiriöksi asti, pyöri vain jaloissa ja ei suostunu lähtemään iltalenkille ollenkaan vaan jäi vahtimaan kinkkua uunissa. :')

7) Sebastian on vihdoin lihonu ja saanut vähän materiaa luidensa päälle. Johtunee iltasyönnistä..

8) Pepita tykkää repiä pieniltä pehmoleluilta sisukset. Neiti ei myöskään osaa tuoda lelua, eikä siitä hevillä luovu, vaan tykkää leikkiä itsekseen. Heittelee lelua ilmaan, hyökkäilee sen kimppuun, juoksee ympäriinsä etc yhtä järkevää..

9) Me on keksitty koirille omat ''äänet''. Niillä äänillä me puhutaan ikään kuin Pepitana ja Sepenä. llätyks

10) Me oltiin joskus Pepitan kanssa mätsärissä, Sepe oli mukana, kun iskä vei meidät tutulle koulutuskentälle, missä mätsäri oli. Ei aikaakaan kun Sebastian otti tassut alleen ja karkasi sinne. Onneksi pikkusiskoni oli mukana ja lähti sitten viemään vastaan pistävää villakoiraurosta kotiin.. :) Oli ihmisillä iloiset ilmeet. :D


Pepita kävi ottamassa rokotukset pari viikkoa sitten. Ensi viikonloppuna olisi ollut ryhmänäyttely Kajaanissa, minne ilmotin Pepitan. Kääppäreitä oli yllätykselliset 14 ja muitakin rotuja huima määrä, meidään tuomari muuttui suomalaisesta puolalaiseen, joten taidan peruuttaa ton ilmottautumisen hylyn pelossa.. En taho niitä enempää ''koristamaan'' Pepitan tuloslista..

Semmoista tällä kertaa, jospa kerkeisin tiheämmin päivittämään. :)