Nyt on taas viikko vierähtäny ja ois hyvä päivittää vähän kuulumisia..

Maanantaina Sebastian kävi Liiran eläinklinikalla tarkistuksella, anaalirauhaset on nyt rauhottunu. Sen sijaan yleisesti terveydestä jutellessa mainitsin hiljattain pinnalle tulleen pissimisongelman; jätkällä saattaa tulla pissit seisovilta jaloilta lattialle, varsinkin innostuessa rakkoa on vaikea pidätellä. Se ei sitten olekaan mikään pieni määrä mitä jätkältä tulee. Eläinlääkäri oli varma, että vaiva johtui siitä, kun Sebastiani kastroitiin keväällä. Yleensä ko. haitta saattaa tulla ennemmin nartuille, harvemmin uroksille. No, Sebastian sai siihen lääkkeet (pahanmakuiset, puistelee kovasti päätään kun ne pitää syödä :P).

Arkena meillä oli muuten melko rauhallista, siis ei millään tavalla normaalista poikkeavaa. Alkuviikosta kävi Pepin ja Sepen pentu (Nelli, Kajaanista) trimmuulla. Neidistä tuli oikein nätti, kyllä se ulkonäöltään muistuttaa vanhempiaan ja äänet on kuin kaksois-Pepitan! :D

Loppuviikosta pesin ja trimmasin Pepitan, tuli oikein näpsäkkä turkkimalli. Pitäisi saada enemmän näyttelymalliin trimmattavia, että silmä kehittyisi paremmaksi ja taidot pysyisi hyvinä.

Eilen ja tänään matkustettiin junalla Kajaaniin ageilemaan. Meillä oli Kajaanin villakoirakerhon järjestämä agilitykurssi, kouluttajana TSAU:ssa kouluttajana toimiva Juha Kujala. Juha oli oikein hyvä opettaja, harmikseen koirakohtaista aikaa oli aika vähän. Pepita meni lauantaina paremmin, vaikka takana oli jo pitkä päivä odottelua ja ilmakin oli lämmin, meni neiti silti ihan mukavasti. Tänään Pepita oli vaisumpi, ei kiinnostanut ihan niin paljoa. Pysyttiin kumminkin radalla. :) Eilen olin Pepitan kanssa kahdestaan, mutta tänään otin Sebastianinkin mukaan ettei jounut olemaan pitkää päviää yksin kotona. Koirat matkusti ensimmäistä kertaa junalla, siihen nähden se meni oikein mallikkaasti! Ahdasta ja kuumaa oli kuljetusboksissa, välillä lähti ääntäkin, mutta silti matkustettiin sujuvasti. Juna ei edes kummastuttanut, koirat kerkesi ottaa nokosetkin, vaikka matka ei ollut kuin puoli tuntia. Molempina päivinä valtarotu oli tietysti villakoira, vaikkei niitäkään radoilla nähty neljää enempää. Turistikoirina puudeleita oli sitäkin enemmän, muun muassa Sebastianin pojan ''tyttöystävät'' Nelle, Säde ja Jewel. Sepen poika, Romeo, sen sijaan oli hommissa agilityn parissa. Heidän omistajiensa luona sain viettää aikaani kaksi tuntia junaa odotellessa; turisten koirista ja paijaten puudeleita! :)
Kiitos järjestäjille, järjestelyt oli oikein hyvät! Arja Karhu,  Juha Kujala ja  Heikkisten perhe ansaitsevat kiitoksensa! :)