Koirien kans on nostettu kuntoa ja käyty hölkkälenkeillä viime päivinä. Illalla onki sitten maistunu ruoka-ja yöllä uni.

Koirat oli ollu tosi kilttejä viikonlopun ajan kun olin pois, jälleennäkeminen oli riemuisa! :)

Eilen tehtiin molemmille konetyöt, Moserin terä kaipaisi jo vaihtoa. :/ Tänään laitettiin sitten turkit loppuun.

Ulkona oli kivaa! Pelattiin palloa vesi-ilmapallolla, Sepe kävi tosi kuumana. :D Se rakastaa vesi-ilmapalloja, mikään muu lelu ei sitä saa syttymään niin nopeasti ja jatkamaan leikkimistä pitkään. Välillä Pepita sai pallon-ja sitten mentiin. Neiti juoksutti vanhaa herraa ympäri pihoja ja poikkikin välillä, mut luovutti pallon välillä nakattavaksi uudelleen.

Äsken tultiin kentältä, käytiin treenaamassa taas pitkästä aikaa. Kesällä elämä oli niin epäsäännöllistä, että treenaamisesta ei tullu mitään. Nyt kun koulukin jo alko ja arjesta tulee paljo säännöllisempää niin tulee käytyä aktiivisemmin harrastamassa.
       Koirat oli innoissaan, Sebastianin kanssa jatkettiin vesi-ilmapalloleikkiä. Radan teki Tiia, oli muutama vaikeasti ohjattava mutka ja tilaakin oli vähän. Siihen nähden, että viime kerrasta oli aikaa, koirat meni oikein hyvin! Pepitan kammo keinua kohtaankin lieveni, otettiin keinua yksisteen ja siitä tuli kerta kerralta varmempi. Myös pujottelun harjottelu neidin kanssa sujuu jo kovaa häkää, Sebastian on vielä aika epävarma. Tyytyväinen oon iltaan, treenit meni paremmin kun osasin odottaa! :) Nyt koirat on ihan poikki, ottavat iisisti sohvalla. Itselläkin tuntuu lihaksissa ja jäsenissä, esteiden kanto ja pystytys oli taas iso homma, rataakin kun ottaa kahden koiran kanssa niin tulee ihan mukava väsy.

Mutta nyt, viikonloppu alkaa huomenna ja meillä taitaa olla Pepitan pesu tiedossa. (?) Ensi viikon torstaina, eli tasan viikon päästä, on mätsäri Kontiomäessä. Sinne siis Pepitan kanssa, kohta onkin se ryhmänäyttely Kajaanissa, harjoitus ei siis ole ollenkaan pahasta! :)