Kajaanin villakoirakerho järjesti lauantaina villakoirapäivän trimmauksen merkeissä. Mainuan koululle kokoontui toistakymmentä villakoiran omistajaa koirineen harjoittelemaan silmäteriensä puunausta. Kouluttajana toimi Sirpa Kemppainen(?).

Pepitalla alkoi viikko takaperin lauantaina juoksut, niimpä matkaani lähti Sebastian. Ukko oli innoissaan, mutta kun matkan karmea todellisuus paljastui, muuttui into tärinäksi. Ukon onneksi saatiin oma osuutemme nopeasti ohi, tein konetyöt ja siistin turkkia, se kun oli jo valmiiksi suhteellisen lyhyt. Muut teki puudeleilleen skandiaavista ja me Sepen kanssa tuunattiin omaa kotilookia. :) Ihmisiltä tuli kuitenkin vain positiivisia kommetteja ukon ulkomuodosta: paljaaksi ajeltu häntä ja korvat oli kuulema "suloiset". Herran ''korkeaa ikääkin'' kummasteltiin, kovin on kuulema nuoremman näköinen..

Paikalla oli myös poika Roneo ja Sepen lapsenlapsi Ada, musta 4kk villakoiran alku. :)

Trimmailun jälkeen iskä otti muotokuvat jokaisen halukkan koirasta. Kahviteltiin ja oli vähän pientä purtavaa. Täytyy mainita ne puudelipiparit; oli suloisia! :)

Lopuksi otettiin vielä näyttelytreeniä ja yhteiskuva. Sepe oli tosi väsyny, nukkui vaan koko kotimatkan ja kotonakin. Taitaa olla enemmän Pepitan heiniä tällaiset villisjutut. :)