On tainnut jäädä kirjoittamatta viime torstain treeneistä, kirjoitan nyt samalla kun eilisistäkin.

Torstaina oltiin koirien kanssa kolmestaan, muuttelin vähän valmista möllirataa. Oli melko hyppypainotteinen = ei niin mieluisa ja nopea Pepitalle. Neiti yllätti kumminkin positiivisesti ja oli virkeä ja kuuliainen, mutkat suju mallikkaasti ja enemmän ihmettelemättä. Otin samaa rataa, mutta muutin esteiden numerojärjestystä, siirtänyt niitä en. Tarkoituksena oli asettaa haastetta koiralle, enää ei mentykään samalla tavalla kuin aiemmin. Kerran toisensa jälkeen neiti teki mitä pitikin. Taidettiin tehdä yhteensä kolmea eri rataa, aika monta suoritusta siis yhteensä.
    Sepe oli vaisu, ukolla alkaa ikä todellakin painaa. Hyppyradat ei ole niin herrankaan mieleen, kiipeämisesteille mennään vähän vauhdikkaammin. Torstaina niitä en kuitenkaan yksin ruvennut kasaamaan, niimpä herran kanssa tyydyimme muutamaan suoritukseen. Turha on yrittää puristamalla puristaa vanhuksesta enää, antaa sen tehdä niin hidasta työtä niin tarkkaan kun hän haluaa. Sepen ei kumminkaan tarvitse enää kisailla, tehkäämme tätä siis vain mielen virkeenäpitämiseksi.

Eilen oltiin sitten isommalla porukalla, Tiia oli Baleian ja Hopsun kanssa, Suvi-siskoni kuvasi. Kuvat epäonnistuivat kylläkin täydellisesti.. Tehtiin 2-luokan helppo rata; muutama silmukka ja suht suoria pätkiä. Kaikki koirat oli melko vaisuja. Pepitakaan ei ollut niin räjähtävä ja irtoava kuin normaalisti, neidille huono päivä vaikka kuinka oli innoissaan kotoa lähtiessä. :D Sepe nyt oli samaa vanhaa, otettiin muutaman kerran ja that's it.
    Tiian koirilla meni ihan jees, ei ollut niidenkään paras päivä. Baleiastakin alkaa huomata vanhuuden, ei se enää jaksa niin kuin pari vuotta sitten. Hopsu on lupaava, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. :)
    Rata oli pitkä, siinä oli kaikki esteet pöytää lukuunottamatta. Koirat tykkäsi kiipeillä, Pepitallakaan ei ollu keinun kanssa juurikaan ongelmia. Vielä kun sen keinun suorituksen saisi nopeammaksi niin jee!
    Koirat oli poikki normaalia pitempien treenien jälkeen, tuntuihan se itelläkin lihaksissa. Kantaa nyt koppi tyhjäksi esteistä ja vielä juosta ja juoruta. :D