Syksy on tosiaan täällä-ulkona sataa ja tuulee. Syksy meinaa koirien kannalta sitä, että säännöllinen treenaaminen jatkuu taas.

Sunnuntaina oltiin koirien kanssa treenaamassa kolmestaan. Oli mukava ilma, tein lyhyen hyppypitoisen radan, mitä sitten muokkailin pariksi, kolmeksi eri radaksi. Pepita pääsi yllättämään positiivisesti! Neiti oli taas kuin ruutia täynnä, siinä mentiin eikä meinattu! Neidillä oli myös korvat höröllään ja radat sujui koiran puolesta puhtaasti, ainoat virheet johtui omista ohjausvirheistä.Tehtiin pari eri rataa ja harjoteltiin myös pujottelua, sekin alkaa jo kerta kerralta sujumaan paremmin nihkeän alun jälkeen. Sepen kanssa otettiin paria eri rataa vesi-ilmapallon kanssa ja ilman, pallon kanssa huomatenki nopeampi. Keskittyminen meinasi sillon herpaantua ja mentiin sellaisella tohinalla että alta pois! Nopeus ei silti ole päätä huimaava.. Nopeuteen ei enää yritetä paljoa vaikuttaa, antaa ukon tehä sitä mitä tykkää, hitaasti, mutta varmasti ja tarkasti. Kilpailukentillä kun meitä tuskin tullaan näkemään.. Pujottelu Sepen kanssa sujuu jo oikeinkin hyvin. :)

Huomenna on mätsäri Kontiomäessä, ilmotin Pepitan pieniin. Toivottavasti ei sada vettä niinkun tänään, niin säästytään kuvina. Kehät kun on ulkona nurmella.